Voor de onvergetelijke evenementen

Feestzaal

Heb je iets te vieren?

Daar maken we graag werk van, want jouw vrije tijd is onze zorg.

Voor elke gelegenheid bespreken we met jou graag de geschikte formule. Een informele barbecue, een uitgebreid buffet of een lekker diner? Het kan allemaal. Heb je vragen of suggesties?

Neem zeker contact met ons op.

Brasserie-Notisse-Viersel-Zandhoven

Ontdek onze

feestzalen

Van lezingen, congressen en workshops tot concerten, bedrijfsfeesten en privéfeesten.

We hebben alles in huis om er een onvergetelijke en zorgeloze belevenis van te maken.

De ideale plek voor bijzondere momenten

In onze feestzaal kan je terecht met groepen tot 100 personen voor een zittend diner. Voor recepties is een grotere capaciteit mogelijk.

Of het nu een klein bescheiden diner is of een uitgebreid feest. We bespreken graag de gepaste formule voor jouw evenement.

Brasserie-Notisse-Viersel-Zandhoven

Authentiek

Op zoek naar een authentieke setting, historische sfeer of een groene omgeving? Het authentieke karakter van onze hoeve biedt het allemaal.

Speciaal

We hebben een gepassioneerd en enthousiast team voor je klaar staan dat van ieder feest een onvergetelijk en unieke belevenis maakt.

Sfeervol

Midden in de natuur en omgeven door unieke wandel- en fietsroutes langs het Albertkanaal. Notisse straalt sfeer uit. Zowel buiten als binnen.

Wij gaan er even tussen uit

Beste klant,

Van vrijdag 9 februari tot en met zondag 18 februari sluit Brasserie Notisse tijdelijk haar deuren voor onze jaarlijkse vakantie.

We heten je van harte welkom terug vanaf dinsdag 20 februari, waar we weer klaar zullen staan met onze glimlach en heerlijke gerechten.

Tot dan!

Team Notisse