Kwaliteit kan je proeven

vers en lokaal

We halen de meest duurzame en kwalitatieve ingrediënten bij leveranciers die er net zoveel om geven als wij.

Kom genieten van onze gevarieerde brasseriegerechten

met zorg en vakmanschap bereid

Dit zijn enkele van onze favorieten

Fris en kleurrijk

Voorgerechten

Vers en groen

Salades

  • Thai beef salade €23,20
  • Niçoise €22,80

    Niçoise met vers gegrilde tonijn

  • Tomaat garnaal (2 stuks) €26,20
  • Caesar salade €17,90
  • Geitenkaas-spek €17,50
  • Geitenkaas-gerookte zalm €18,50
  • Gebakken spek-appel €16,40
  • Kip-scampi-ananas €16,80

met zorg en vakmanschap bereid

Hoofdgerechten

  • Zalmfilet €27,50

    Zalmfilet met warme groenten en béarnaise

  • Slibtong €26,90

    Gebakken slibtongen met een fris slaatje en huisgemaakte tartaar

  • Kabeljauw €28,50

    Kabeljauw met prei, puree, grijze garnalen

  • Varkenshaasje- €27,40

    Varkenshaasje met saus naar keuze en warme groenten

  • Entrecôte €28,80

    Entrecôte met saus naar keuze / slaatje naar keuze

  • Ossenhaas €32,50

    Ossenhaas (filet pur) met saus en slaatje naar keuze

  • Wok kip-scampi €19,80

    Wok kip-scampi met huisbereide rijstloempia

  • Thaise wok €23,90

    Thaise wok met verse tonijn, krokante groenten en sweet chili

  • Pasta scampi €22,90

    Pasta scampi met zachte tomatensaus en verse kerstomaten

de kers op de taart

Nagerechten

  • Dame Blanche €8,30

    Coupe Dame Blanche met warme chocoladesaus

  • Tarte Tatin €9,20

    Huisbereide Tarte Tatin met vanille ijs

  • moelleux €9,90

    Huisgemaakte moelleux met vanille-ijs

Klik hier om onze volledige menukaart te bekijken

OPENING HOURS icon

openingsuren

dinsdag - zaterdag - 11:00 - 21:30
zondag - 09:00 - 21:30
maandag gesloten

ADDRESS icon

Adres

Dijkstraat 12
Zandhoven

Wij gaan er even tussen uit

Beste klant,

Van vrijdag 9 februari tot en met zondag 18 februari sluit Brasserie Notisse tijdelijk haar deuren voor onze jaarlijkse vakantie.

We heten je van harte welkom terug vanaf dinsdag 20 februari, waar we weer klaar zullen staan met onze glimlach en heerlijke gerechten.

Tot dan!

Team Notisse