Wij gaan er even tussen uit
Brasserie Notisse is gesloten van zaterdag 18 februari tot en met zaterdag 25 februari.
Team Notisse
We halen de meest duurzame en kwalitatieve ingrediënten bij leveranciers die er net zoveel om geven als wij.
Foccaccia mozzarella met tomaat en rucola
Foccaccia brie met honing, rucola en walnoot
Baguette met kaas en ham (supplement smos €2,00)
Toast met gerookte zalm en mierikswortel
Carpaccio van ossenhaas-rucola-basilicum-parmezaan
Artisanaal bereide kaaskroketten
Artisanaal bereide garnaalkroketten
Scampi curry of look-room
Enkel op zondag en na reservatie
Iedere zondag van 9-11u
Niçoise met vers gegrilde tonijn
Pasta scampi met zachte tomatensaus en verse kerstomaten
Thaise wok met verse tonijn, krokante groenten en sweet chili
Wok kip en scampi met huisbereide rijstloempia
Vegetarische pasta met mozarella en basilicum
Kabeljauw met prei, puree en grijze garnalen
Zalmfilet met warme groenten en béarnaise
Varkenshaasje met saus naar keuze en warme groenten
Portie calamares met verse tartaar
Huisbereide Tarte Tatin met vanille ijs
Verkrijgbaar tot 17 uur
Nordic Tonic en citroen
FeverTree Tonic en komkommer
Al onze gerechten worden dagelijks met zorg bereid in onze keuken. Toch kan het gebeuren dat tijdens deze bereidingen ingrediënten in contact met andere ingrediënten en/of allergenen kunnen komen. Ons team staat steeds tot je dienst om je meer informatie over de gerechten te bezorgen.
Brasserie Notisse is gesloten van zaterdag 18 februari tot en met zaterdag 25 februari.
Team Notisse